fbpx
Valikko Sulje

Palvelut

Vuokralainen on kuningas!

Menestyvä asuntosijoitustoiminta perustuu aina tasaiseen ja varmaan vuokratuloon. Sen maksajana on vuokralainen. Haluamme, että vuokralaiset ovat tyytyväisiä palveluumme ja asumiseensa, joten olemme koonneet muuttajan muistilistaan valmiiksi palveluita ja yhteystietoja, joita vuokralainen tulee muuttaessaan tarvitsemaan. Pyrimme neuvottelemaan asiakkaillemme parhaat edut hyödynnettäväksi eri alojen toimijoilta. Olemme vuokralaisen tukena tarvittaessa myös sopimuksen tekemisen jälkeen, mikäli heillä tulee jotakin kysyttävää tai ongelmia.

Iso kohde tulossa vuokrattavaksi?

Me hoidamme sen!

Onko sinulla tulossa tarjolle kokonainen kerrostalo tai isompi kokonaisuus? Olemme hoitaneet isojen kerrostalokohteiden vuokrausta jo ympäri Suomen, joten löydämme varmasti molempia miellyttävän palvelukokonaisuuden, joka helpottaa projektisi toteutusta helposti ja kustannustehokkaasti. Voimme hallinnoida vuokraustoimintaa tehokkaasti Jyväskylästä käsin ja hyödyntää vuokraajaverkostoamme kaukanakin olevien kohteiden vuokrauksessa.

Hinnoittelumme vuokravälityspalveluista on hyvin yksinkertainen. Veloitamme vuokraamastamme kohteesta

1 kuukauden vuokran

(sis. alv)

Muut palvelut sopimuksen mukaan

Haluatko tehdä vuokraamalla jotain hyvää?

Tarjolla on paljon vuokralaisehdokkaita, joilla on luottotiedoissa maksuhäiriömerkintojä. Haluamme uskoa siihen, että näiden henkilöiden joukosta on mahdollisuus löytää hyviä vuokralaisia, jotka ansaitsevat luottamuksen. Olemme mielellämme mukana tarjoamassa heillekin kotia erilaisilla tuplavarmistuskeinoilla, esimerkiksi suuremmalla vakuudella tai alkuun solmitulla lyhyellä vuokrasopimuksella, jolla varmistetaan vuokralaisen maksukyky ja -halu ennen pidemmän vuokrasopimuksen solmimista. Sinä saat kuitenkin aina päättää, kenelle asuntosi vuokrataan!

WhatsApp chat